St Paul's Bay (LinesLifeLine)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

St Paul's Bay

Heei

For noen dager siden fikk jeg en brosjyre i posten. Den var i fra EF språkreiser, jeg har lenge hatt lyst å dra på en språk reise så derfor bestilte jeg en slik brosjyre slik at jeg kunne drømme litt. Å kanskje få litt informasjon før jeg la det frem for mamma. I brosjyren fant jeg ut at den reisen jeg har mest lyst på også er den billigste så det er jo bra. Jeg har sinnsykt lyst å dra til St Paul?s Bay i Malta!

Dette står det på deres nett sider:

Språkreiser til St Paul's Bay:
Du vil oppdage et av favorittstedene til lokalbefolkningen når du deltar på en språkreise til St. Paul's Bay. I denne sjarmerende fiskerlandsbyen finner du nydelige strender og livlige butikker og kafeer.

Delta på en språkreise til St. Paul og opplev en øy-nasjon der engelsk er et offisielt språk og middelhavsstemningen er en livsstil. Den sjarmerende landsbyen St. Paul har ikke mangel på fritidssysler, med utallige vannsportsaktiviteter, livlige kafeer og attraksjoner. De maltesiske øyene har vært et møtepunkt for kulturer siden sivilisasjonens morgen, så øya har nok av fascinerende severdigheter, som Gantija-templene, verdens eldste steinstrukturer som er mange hundre år eldre enn Stonehenge og pyramidene. Når du drar på språkreise til St. Pauls, kan du benytte deg av det krystallklare Middelhavet via en rekke vannsportsaktiviteter, inkludert dykking, seiling, vindsurfing, båtturer og mye mer.

International
Du vil være i en internasjonal gruppe under oppholdet slik at du kan bruke språket hele tiden!
Undervisning: 4 x 40 min mandag til fredag, undervist av lokale lærere. Pluss praktiske oppgaver: bestille på kafé, finne frem med offentlig transport og leke leker.
Student-mix: Internasjonal
Prosjekt: Multimediautklippsbok fra turen 
Resultat: EFCELT Rapport og et utfylt EF Læringspass

 

En typisk EF dag
Dette er kun et eksempel på en typisk dag på EF Språkreise
Med EF er det aldri et kjedelig øyeblikk, så om du lærer i klasserommet eller ved å bruke dine språkkunnskaper i lokalsamfunnet, vil du være involvert i kulturen og ha det gøy. Når du ikke har undervisning, vil skolens

aktivitetsprogram holde deg opptatt fra morgen til kveld med alle mulige aktiviteter du kan tenke deg. Test dine grenser på en spennende utflukt, shop 'till you drop i byen eller test dine danseferdigehter på EF Disko. Når du er med dine EF venner, vil du alltid lære og ha det gøy! Du kan også velge å bestille ekstra aktivitetspakker og EF utflukter på utvalgte destinasjoner i forkant av din språkreise. 

08:14

 

Start dagen

Enten du er på studenthjem eller hos vertsfamilie, er det viktig at du har en næringsrik start på dagen. Din vertsmamma har satt ut frokost til deg og familien. Med en hel dag med aktiviteter kommer du til å trenge den energien!

 

09:23

Undervisning

 

Praktisere språket ved å utforske byen og bruke det i virkelige situasjoner. Du tjener frimerker til EF Passet og lærer å bestille en smoothie på din favoritt café og sko på markedet.

 

11:05

 

Action Learning

Interaktive spill i klassen vekker deg opp! Din lærer tester dine ferdigheter, og du bruker iPads. Du øver bestiller mat på en virtuell restaurant, og du planlegger hvor du vil begynne filmingen din i forhold til multimedia-prosjektet.

 

15:09

 

Fritid

Dagens oppgave er å besøke butikkene på High Street. Du møter dine venner og vil finne et nytt antrekk for EF Disko på kvelden. Deretter nyte en iskrem på din favoritt kafé.

 

17:11

 

Game on!

Din aktivitetsleder setter opp en volleyball turnering på ettermiddagen på stranden eller på EF Arena. Du blir selvfølgelig med - hvem bryr seg om noen aldri har spilt før? Alle er velkommen!

 

18:24

 

Middag

Etter en begivenhetsrik dag er det tilbake til vertsfamilien for å nyte middagen. Det er en spesiell anledning, og vertsfamilien har invitert noen naboer over for en grillfest. På studenthjemmet har en EF Leder skrudd på musikken og startet opp grillen.

 

20:00

 

EF Disko

På en av de mest populære stedene i byen vil du finne EF Disko. Musikken er alle de nyeste hits og dine nye venner er der for å treffe deg. Etter en kveld med dans og morro, leder deg tilbake til overnattingsstedet for en varm sjokolade og litt velfortjent hvile. I morgen er enda en stor dag!


 
Q: Hva tenker du om dette?

 -         Line Theres 

 

 

 

 


  • Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta