Trenings Inspirasjon!! og Update (LinesLifeLine)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Trenings Inspirasjon!! og Update

Hej♥ Jeg er ikke verdens flinkeste blogger, menmen.. I går hadde jeg besøk Malin og Daniel, og etter og ha slaktet et par av Daniels hjerne celler så vi av en eller annen grunn Svidd neger. Da den var ferdig slaktet både jeg og Malin litt flere av Daniels hjerneseller, vi hadde det veldig gøy! 

I dag har vært en fin dag. Jeg våkna til normal tid, som i mine øyne er 11.50. Malin sov over, så da vi våkna spiste vi bare litt, før vi slengte oss rakt ut på sofan og glana på TV i et par timer, før Malin fant ut at hun skulle gå til tanten. Vi, som betyr jeg, mamma og pappa dro på besøk til en venninne av mamma og gubarnet deres! Jeg lekte litt med dem og litt slikt, før vi dro hjem og spiste.

Jeg og Mamma har hatt en fantastisk trenings økt på spenst, med en sal time; Mage Rygg! Den varte bare i 30 min, så da vi kom hjem rokka vi med Rokkering i 10 min!
Og til dere som sliter med dørstokk mila eller bare trenger litt motivasjon tenkte jeg at jeg kunne gjøre et lite forsøk med og inspirere dere litt med akkurat de samme bildene som motiverer meg!


Q: Har du trent idag?
Q: Hva syns du om bildene?

Line Theres   • 27.01.2013 kl.23:37
    Har trent i dag og elsker sånne bilder!    Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta