Oppdatering og selv pleie :) (LinesLifeLine)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Oppdatering og selv pleie :)

Hei du. Nå har  det gått en stund siden jeg har kommet med noe fornuftig og si, og disse motivasjons mandagene jeg hadde lovet dere har jeg bare glemt av! Jeg har egentlig ingen fornuftig forklaring på hvorfor jeg ikke har kommet med noe nytt på en god stund, jeg har virkelig hatt en lang nedtur, mentalt sett. Jeg har ikke hatt en veldig dyp ned tur, men den har vært dyp nokk til at jeg har vært ekstremt sliten, og motivasjons løs til alt bortsett fra og bare være tilstede. I tillegg til dette har jeg også dratt på meg en halsbetennelse som ikke er så alt for koselig.

I går var det første skoledag etter vinterferien, men jeg syk som jeg er valgte og være hjemme, for og pleie meg selv både fysisk og psykisk. Min mor (farmor) fra Lofoten er på besøk så vi har fiksa noen gardiner som vi kjøpte på tilbud på Princess på mandag.

I går kveld satt jeg, som vanlig, og så på youtube videoer også kom jeg over en slik ?panmer yourself video? og da fant jeg på og legge meg i badekaret og tente masse telys og hadde det virkelig koselig i halv mørket. Jeg lot kroppen slappe av og jeg hadde både hjemmelaget hår og ansiktsmaske, og body scrub i tillegg. Det følte jeg at jeg virkelig hadde fortjent!

Jeg låver jeg skal bli flinkere til å blogge på alle bloggene mine! Eller det vil si jeg skal i alle fall prøve! Jeg har laget meg en bok der jeg skriver ned ideer til hva jeg vil blogge om. Så om du forresten har noe du vil jeg skal blogge om med vektreduksjon eller trening eller DIY eller noe lignende

 

Ha en fin Onsdag og fortsett med det du gjør.
  • Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta