LinesLifeLine -
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Heej♥ I dag våkna jeg halv åtte, med at pappa stod i kjellertrappa å ropa som en galning for mest sansynlig 1000ende gang. Jeg sto jo opp i sån delvis panikk, i og med at jeg trodde klokka var halv ni. Jeg fik på meg klær og kasta noe sminke i tryne før jeg måtte løpe, og jeg hadde gådd ca 500 meter kom jeg joselvølgelig jeg hadde glemt telefonen hjemme og måtte løpe tilbake å hente den. Så ble pappa plutselig akutt engel og kjørte meg til skolen. 

Da jeg kom på skolen fant jeg ut at vi ikke skulle begynne før klokken 10. Noe som for seg selv var ganske digg, men det hadde vært kult å ha vist det litt før(?) Haha, joda det jo ant, slap jo å gå til skolen. I begynnelsen andretimen av Kosthold og livstil, fikk jeg litt tunge tanket så jeg spradet ut av klasse rommet og satte meg i trappen. Der satt jeg til jeg ble ringt av Sondre og Fredrik som spurte hvor jeg var. Er altid koselig med kjærstebesøk på skolen. (For dere som ikke vet det, så er Fredrik et år yngere en meg, og dermed går han i 10ende klasse) Jeg fikk streng beskjed etter en stund at jeg ikke fikk lov å skulke så da gikk jeg bare inn til timen. 

I de siste BASISS timene fikk vi CupCakes av Oda i klassen <3 Etter skolen dro jeg rett på City for å ha styrketrening på spenst :) Er faktisk stolt ver meg selv som er begynt å trene forgodt. Etter treninga var jeg på kaffepausen å kjøpte meg en smoothie og dereter gikk jeg til biblioteket fordi det hadde tydlig vis Malin, Jenny og Lars samla seg. Etter vert kom Maria, og var der en lite stund før hun og resten av hurven gikk på Narvesen for å kjøpe Slush eller noe. 

Jeg gikk hjem så tidlig som 17.30 i dag, noe som etter som jeg forstod faktisk gledet mamma, men dette ble et kort innlegg. Skal hive meg i dusjen også får vi se om jeg er flink nokk til å blinke med øynene til mamma slik at hun gidder å kjøre meg til Fredrik.- Line Theres

  • 0

    Heej♥ Nå er det år og dager siden jeg har blogget, men jeg har liksom ingenting å blogge om. Selv om det skjer mye nå, så tar jeg aldri kameraet mit med meg og glemmer altid å legge bildene inn på pc'n. DET er noe jeg skal prøve å få fiksa:) Jeg har fått meg kjærste og super digge venner og venninner, livet er perfekt! Gleder meg til å begynne å blogge igjenn! Sorry for at dette ble et kort innlegg! 

    - Line Theres