LinesLifeLine -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Hej♥ For ikke så alt for lenge siden fant mamma ut at vi skulle være med på ett nytt opplegg på trenings senteret vi begge trener på; Spent. Nemlig Tour the spenst, som er et opplegg som strekker seg over tretten uker, der det er "om og gjøre" å være med på tretti spinning timer i løpet av den tiden! Alle som fulfører touren i perioden fra 28. Januar til 28. April er med i trekningen om 1 års gratis trening på spenst.

Dette med spinning har jeg aldri likt tanken på så det er helt nytt for meg, det er 55 min spinning så det blir jo egentig litt spennende! Tenk på resutatene jeg får etter 30 spinning timer. Jeg prøver jo så godt jeg kan for å gå ned i vek,t så jeg gleder meg til å se om Spinning gir resultater. Mamma sir det gjør det, så får jeg bare stole på "experten". 


Q: Har du vert på spinning før?
Q: Har du noen tips for vekt nedgang?

Line Theres

 • 1

  Hej♥ Jeg er ikke verdens flinkeste blogger, menmen.. I går hadde jeg besøk Malin og Daniel, og etter og ha slaktet et par av Daniels hjerne celler så vi av en eller annen grunn Svidd neger. Da den var ferdig slaktet både jeg og Malin litt flere av Daniels hjerneseller, vi hadde det veldig gøy! 

  I dag har vært en fin dag. Jeg våkna til normal tid, som i mine øyne er 11.50. Malin sov over, så da vi våkna spiste vi bare litt, før vi slengte oss rakt ut på sofan og glana på TV i et par timer, før Malin fant ut at hun skulle gå til tanten. Vi, som betyr jeg, mamma og pappa dro på besøk til en venninne av mamma og gubarnet deres! Jeg lekte litt med dem og litt slikt, før vi dro hjem og spiste.

  Jeg og Mamma har hatt en fantastisk trenings økt på spenst, med en sal time; Mage Rygg! Den varte bare i 30 min, så da vi kom hjem rokka vi med Rokkering i 10 min!
  Og til dere som sliter med dørstokk mila eller bare trenger litt motivasjon tenkte jeg at jeg kunne gjøre et lite forsøk med og inspirere dere litt med akkurat de samme bildene som motiverer meg!


  Q: Har du trent idag?
  Q: Hva syns du om bildene?

  Line Theres 

 • 1

  Heej? Nå for ikke så alt for jenge siden gikk det opp et lys for meg! Jeg skal forandre hele kostholdet mitt DRASTISK. Jeg har i en lang stund nå levd på tyrkis pepper og slush! Det er noe jeg skal forandre drastisk på, jeg skal begynne å spise hvær tredje time, som vil si at jeg skal lage meg matpakker, og jeg skal trene mer  en jeg gjør og jeg skal bli sunn.   Jeg skal rett og slett slutte og spise godteri, i allefall frem til jul! Det kommer til og bli vanskelig, men jeg skal klare det! Jeg har et mål og jeg akter å nå det. 
  Så fra i morgen av vil min dags plan se noe

  slikt ut

  07.00: Frokost
  10.00: Brunsj
  13.00: Lunsj
  16.00: Middag (rundt den tiden)
  19.00: kvelds

  Da har jeg hat 4 små og 1 større måltid, den planen skal jeg prøve og følge til punkt og prikke. Det er viktig for meg å gå ned i vekt for å kunne se på meg selv uten å tenke at jeg er stygg. 

   

  // Meg ;)

  - Line Theres   

   

   

 • 2

  Heej? Jeg har holdt litt på og sett på nett etter diverse trenings klær og sånt, jeg fant en del som jeg ønsker meg, og har ønska meg i en stund.


  Fivefingers sko, sports BH, Trenings Thigths, Treningsdagbok og Casall drikke flaske

  Q: Ønsker du deg noe?
  Q: Så ønskelista mi bra ut? 

  - Line Theres