LinesLifeLine -
Hjem Add Om meg Kontakt

8

Heei♥ Off og æsj og huff og NEI.. Nå har jeg gått i 5 dager på lettere Ned grøten, shaken og suppen og det kan jeg fortelle deg med en gang, det smaker forferdelig! Havregrøten er helt grei så lenge jeg dynker den i kanel, men suppen og shaken er ingenting og gjøre med og det smaker rett og slett grusomt..Så jeg har nå bestemt meg for å spise opp de pakkene jeg har og etter det slutte og spise det! Ja, det er virkelig så stygt!

 

Så nå lurer jeg virkelig på om du eller noen du kjenner har noen gode og kalori fattige oppskrifter eller har noen erfaring med andre slanke produkter dere vil dele.

 

 

Sleng oppskrifter og erfaringer i kommentarfeltet også kommer dem garantert på bloggen om ikke så lenge :) • 2

  Heiiii♥ Nå er jeg endelig i gang. Lettere ned er startet! Jeg er i gang og har startet et nytt liv og snart fulført første dag med pulver kuren som jeg skal gå  på over en god stund frem over!

  Det har vært en grei dag, bortsett i fra litt uenigheter på skolen så og at hjernen min som har fortalt meg at jeg har lyst på den suppa, eller den tjukk pølsa som bare lå der og hånte meg, så har jeg ikke skeiet ut annet en at jeg hadde melk i de to første koppene med kaffe. Men med en god del med kaffe uten melk og en enda bedre del med vann og noen flere tissepauser har jeg klart meg ganske bra!


  Min mat dag har bestod av (og kommer videre til og bestå av):

   

  Frokost: Havregrøt                      198 kcal

  Lunsj: Sjokolade shake              130 kcal

  Middag: Kylling suppe               140 kcal

  Kvelds: Samme som Lunsj

  Totalt inntak av kcal per dag er 598


  All maten er i pulver form og pakket i porsjons poser på mellom 35 og 60 gram og alt pulveret skal blandes med vann. Sjokolade shaken med kaldt vann og havre grøten og kyllingsuppen med kokende vann.    
   

  I går var første Lettere ned kurs der vi fikk møte de andre deltakerne, fikk informasjon og blei veid på en slik spesial vekt, der man legger in høyde og alder. 

   Så slik ser det ut nå! Fra dag en. Og før du nå begynner og komme med spydige kommentarer om hvor stor og muligens stygg jeg er, jeg er fullstendig klar over det, det er derfor jeg er med på dette kurset og gjør denne livsstilsendringen! Jeg er fast innstilt på og klare det og er som jeg har sagt tidligere begynt ett nytt liv. Jeg er ikke på en ny side, eller et nytt kapittel jeg har begynt en my bok! Jeg skal, jeg kan og jeg vil! Dette er mitt liv og jeg tar ansvar for at det. Fra nå av og ut mitt liv!   • 12

  Heejj♥ I dag er det mandag og da burde jeg jo legge ut mandags motivasjon, og joda.. jeg har allerede lagt den ut. Hadde bare lyst og fortelle dere om fremgangen min

  For en og en halv uke siden veide jeg meg, jeg skal være helt ærlig og si at jeg veide alt for mye og det kom som et sjokk at jeg hadde gått opp så mye. Jeg veide da 102,6. Det er altså alt for mye. Det gikk da opp for meg at noe må gjøres, og det måtte gjøres nå. Men jeg gikk ikke helt ut uansett, men jeg tok opp styrketreningen min og begynte å jogge igjen.

  Og nå har jeg gått ned 1,6 kg og jeg er super stolt av meg selv. I helga var jeg på besøk hos en venninne og der var det jo selvfølgelig masse godteri.  Jeg tenkte «jeg skal bare ta litt», men neida. Jeg klarer overhodet ikke og bare ta litt. Så nå har jeg bestemt meg for å slutte helt med godteri og brus. Vet at jeg har sagt det mange ganger før, men denne gangen er jeg 100% seriøs! Jeg må gjøre noe drastisk om jeg skal klare å gå ned i vekt.

  Jeg skal også kutte ned på visse matretter som: pizza, halvfabrikat, junk Food, mat med mel og mye fett. Skal også kutte ned på pålegg, som ost, salami, fårepølse og andre pålegg med mye «gjemte» fettstoffer og kalorier.

   

  Jeg har også tenkt og begynne og stå opp tidligere, og ha en liten morgen økt med trening i ca. 10-20 minutter